начало / За нас

За нас

“Кривицки и Сие” ООД вече 28 години е Ваш лоялен партньор.

Основана в началото на 1995 г. фирма „Кривицки и Сие” ООД, с млад и енергичен екип положи основите на една от първите медии на пазара за външна реклама в България. Марката „Кривицки и Сие” ООД е синоним на иновативност и гъвкавост в осъществяването на рекламните цели на клиентите си.

„Кривицки и Сие” ООД оперира в  8-те основни града в страната и по републиканската пътна мрежа разполагайки с над 600 рекламни лица на съоръжения от тип „LED”, „Скролер”, „Пиза”, „Арка” и  „Мегаборд” . Локациите и услугите, които предлага са съобразени с промените на потребителското поведение.

Причина за утвърждаване на компанията през всичките тези 28 години е подкрепата и вярата в професионалните възможности  на екипа от страна на нашите колеги и делови партньори.

Покажи най-добрата си страна на най-добрите места в града, чрез фамилията съоръжения four I vision, произведени и изградени от “Кривицки и Сие” ООД.

Ние от "Кривицки и Сие" ООД, имаме множество решения за външна реклама, които предлагат свое собствено уникално въздействие, отговарящи на Вашите нужди.
Богатото портфолио в съчетание с първокласните локации предлагат пълно покритие на пазара и фокус групите.

Външна реклама (английски: out-of-home advertising), която достига до потребителя извън неговия дом (в контраст на медийната реклама, печатната и интернет реклама), на български под това най-често се разбира тип билборд-реклама на обществени места. Рекламата извън дома е насочена към потребители, които са на път, на пулбични места, чакащи градския транспорт или на специфични търговски локации.

Този вид реклама съществено се различава с по- голямата си ефективност от рекламата излъчвана по електронните медии, печатната и онлайн рекламата.

Изработено от: WebArtGraphic.com CMS: FlexCont
Back To Top